AAAO ApS

Kamera & overvågning

Overvågningskamera

For at øge sikkerheden i dit hjem når du f.eks. er på ferie eller forretningsrejse, er det en god idé at sætte overvågnings-kameraer op.

Vi er specialiseret i overvågningskameraer og udstyr til de fleste formål. Vi kan både rådgive og/eller installere et overvågnings system som passer til dine behov.

Vi tilbyder både indendørs og udendørs videoovervågning. Vi har overvågningskameraer i god kvalitet til den rigtige pris.

Er du i tvivl omkring lovgivningen så klik her:
Bekendtgørelse af lov om tv-overvågning.

Se mulighederne herunder.

Kamera oversigt

Digital (IP) kamera

IP kameraer er kendetegnet ved at de leverer langt højere kvalitet, sammenlignet med almindelige analoge systemer. IP kameraer leverer billedkvalitet i 2K og 4K, mens analoge systemer leverer billedkvalitet i gammeldags SD / DVD-kvalitet. Et IP kamera er bygget til at være tilgængeligt på internettet uden yderligere tilbehør.

Analog HD (AHD)

AHD kameraer giver dig det bedste fra to verdener. Du får den simple plug-n-play montering og installation, som kendetegner Analog overvågning, sammen med den skarpe HD opløsning som normalt kun fås med avanceret IP overvågning. Med opløsning i HD klassen giver AHD kameraer dig den ubetinget højeste billedkvalitet til prisen.

WIFI trådløst IP Kamera

Med et Wifi Trådløst IP Kamera i HD kvalitet, kan du lige meget hvor du er i hele verden, følge med i hvad der sker der hjemme eller i virksomheden.

Skjult kamera

Et spion kamera er en diskret og effektiv løsning, hvis du gerne vil have overvåget dit kontor, din stue eller din butik. Der er desværre mange eksempler på tyveri i hjemmet og i virksomheden, men med et diskret spion kamera kan du komme tyveknægtene på forkant.

Kontakt os vedr. kamera og overvågning