AAAO ApS

Fiber

Fibernet er fremtidens internet

Corona-krisen og nedlukningen af Danmark i 2020 og 2021 betød rekordstigninger for bredbåndsforbindelser.

En af de helt store fordele ved fibermontering er den lynhurtige datatransmission som følge af lysledning. Det er så hurtigt, at signalet kan nå 7 gange rundt om jorden på ét sekund, og det kommer til udtryk i form af ekstremt høje internethastigheder – i Danmark op til 5000 mbit/s. I praksis betyder det, at det aldrig bliver internethastigheden, der er den begrænsende faktor for, hvor meget du når på arbejdspladsen.

Fejl i dit fibernet eller fiberforbindelse kan skyldes mange forskellige ting. Der kan være driftsforstyrrelser fra udbyderens side, hvor du skal kontakte teknisk support. Der kan også være fejl i selve fiberkablerne eller opsætningen, som skaber en ustabil forbindelse. De fleste udfald kan dog rettes op ved, at genstarte din router.

Lyser din fiberboks eller router rød, så er Der højst sandsynligt fejl i din installation eller fejl fra din udbyders side.

En fiber holder aldrig evigt, så det kan være nødvendigt med reparation af din fiber.

Fiberoptiske kabelsystemer er en skrøbelig størrelse. Kernen i multimodekabler er kun 50 mikrometer, hvilket ca. svarer til tykkelsen af et hår.

Vi tilbyder:

  1. Splidsning af fiber
  2. Flytning af indvendig fiberbox (ONT) og udvendig fiberbox (FTU)
  3. Dæmpningsmåling
  4. Fejlsøgning og reparation af beskadiget/knækket fiber

Kontakt os vedr. fiber