AAAO ApS

Fællesantenne

Fællesantenne hos AAAO

Hvis man bor i en ejendom, har man flere muligheder for at få adgang til tv-programmer.

Hvis man vælger at modtage tv-programmer fra en kabel-tv-udbyder som f.eks. YouSee, Sundbynet eller Norlys (stofa) betaler man for den programpakke, man vælger, med ens foretrukne tv-programmer.

Hvis man derimod vælger tv-programmer fra satellit, modtages de via en parabol, som monteres udvendigt på en mast. Her kan man også vælge en udbyder som f.eks. Allente, der tilbyder forskellige programpakker til forskellige priser.

Et alternativ er at modtage tv-programmer fra de jordbaserede sendermaster. Her monterer vi antennerne på loftet eller taget. Vi installerer antenneanlæg med antenner, paraboler og kabel-tv med kabeltræk til lejlighederne i ejendomme og villaer og bruger kun godkendte materialer.

Vi udfører installation og reparation af kabel-tv fra alle leverandører med godkendte materialer. Kabling til beboerne monteres med kabelkanaler, der monteres i trappeopgangen og føres ind i lejligheden. Intet anlæg er for stort for os.

Vi udfører fejlfinding på anlæg og fordelingsnet samt kabling og reparation af bredbånd. Ring eller send en mail, så kommer vi gerne og giver et uforpligtende tilbud, samt råd og vejledning.

Kontakt os vedr. fællesantenne